עליי
גיל
62
מצב אישי
בהליך גירושין
מטרת ההיכרות
- היכרות לידידות
רוצה להכיר
גבר 50 - 67
עליי
אני נשואה, אבל עם האדם הזה אין שום קשר. אנחנו חיים כמו שכנים. אני מאחלת רק טוב לאדם הזה, אבל, כפי שהתברר, לאדם יש בעיות גדולות (נראה כמו אוטיסט), הוא אף פעם לא מחבק, לא אומר מילות חום, שום דבר איתו אי אפשר לפתור. בן הזוג הראשון שלי מת בשנת 2012, לבני היה 6 שנים ולאמא שלי, שהייתה חולה מאוד, הייתי מאוד פגיעה בתקופה הזו של חיי. ואז פגשתי את האדם הזה, נישאנו, ואני נשואה לו כבר 8 שנים ושום דבר אי אפשר לשנות אצלו, הוא מאוד מוזר!!! פשוט "קפוא!" אני רוצה לפגוש "אדם קרוב" ברוח, כדי שאפשר יהיה "להתחמם". אני בעצמי מאוד חמה, דואגת ונאמנה! הוא, כמובן, לא רוצה להתגרש! לו מאוד נוח עם כל השאלות הכלכליות עלי, כל השאלות עם הילד עלי, כל השאלות הארגוניות עלי, לגבי פנאי, לגבי תקציב, הכל עלי, הוא אדיש, חסר רגשות. אני כבר הרבה זמן מוכנה לגירושין.
תחומי עניין
אני אוהבת מוזיקה קלאסית, יש לי פרקטיקה פרטית גדולה בהוראת פסנתר. אני מאוד אוהבת את המקצוע שלי. אני אוהבת לטייל, לטייל בטבע, לקרוא, לבקר בתיאטראות, קונצרטים של מוזיקה קלאסית.
על בן הזוג
"אדם קרוב", כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן, כן,









