עליי
גיל
37
מצב אישי
גרוש
מטרת ההיכרות
- היכרות לקשר רציני
- היכרות לזוגיות ולנישואין
- היכרות לנישואין ולמשפחה
- היכרות לזוגיות ולנישואין
- היכרות לנישואין ולמשפחה
רוצה להכיר
אשה 25 - 40
עליי
שלום! אני גבר חברותי, מדבר במידה, טוב, משכיל, וסביר להניח, לא חסר לי חוש הומור). אני חי ואמוציונלי, אבל באותו הזמן רך ומבין את החשיבות והערך של פשרות. חייתי כמה שנים בישראל, אבל עכשיו חזרתי. עדיפויות החיים שלי הולכות ומתרכזות יותר ויותר במשפחה. אני לא טוב בסולו, אבל לא בגלל שאני לא יכול לדאוג לעצמי, אלא כי בדידות - לא שלי. לאהוב את האישה שלי, להעריץ אותה, לבטוח בה, לשתף אותה בכל, לגדל איתה את הילדים שלנו (אני מקווה) - זה מה שאני באמת רוצה! אני מבין, שאחרי החיים בישראל חשוב לי לראות באישה האהובה שותפה לרוח. וזה אפשרי רק עם בחורה שיש לה קשר לעם ישראל, אני חושב כך) למקרה שזה חשוב לך - אני לא דתי, לא מקפיד על כשרות, אבל אני יכול לקבל את זה במידה מסוימת. - אני - דור שני.
תחומי עניין
אני אוהב קפה ותיאטרון, שיחות מהלב, סרטים לא ריקים. אני אוהב לקרוא, אבל תמיד חסר לי זמן. הרשימה לא מלאה, אבל אני חושב שזה מספיק לרושם ראשון)
על בת הזוג
- דמיון דעות - רצון ליצור משפחה חזקה - רצון שיהיו לנו ילדים משותפים - הבנה שאין אנשים אידיאליים ולכן, הבנה שככל שאנחנו מתבגרים, כך עולה הסבירות שלא הכל בבן הזוג יכול ל нравиться לנו (אני מדבר על זה, כן, אבל למה לא) - רצון לעבור עם הזמן יהיה בונוס נעים בתמונה שלי, אם כי זה לא סעיף חובה (אבל רצוי) - רצון לעבור לישראל מחזק את הסעיף הקודם במידה רבה)).









